Husa 8800 Sirocco gold
februarie 10, 2011
Husa originala piele Nokia 8800 Sirroco
februarie 10, 2011

Husa 8800 Sirocco white, dedicata terminalului Nokia 8800 Sirocco White. Produs verificat si testat de specialistii CellGSM, special conceput pentru a asigura protectia terminalului.

Lansat pe piata in anul 2006, acest telefon cu siguranta nu se mai afla printre cele mai populare la ora actuala. Asta nu inseamna insa ca acest simpatic model Nokia nu isi mai gaseste astazi adepti. Daca ai ajuns pe aceasta pagina de accesorii gsm, probabil ca si tu esti unul dintre ei.

Simpla pastrare a telefonului in buzunar poate duce la aparitia unor mici imperfectiuni, in timp. Vopseaua isi mai pierde din stralucire sau chiar incepe sa se curete pe la colturi, iar display-ul se poate zgaria si el. Unele probleme sunt pur si simplu inestetice, in timp ce altele iti pot afecta chiar experienta de utilizare a acestui terminal. Daca se mai intampla sa il si scapi sau lovesti din gresala de cateva ori, urmarile pot fi foarte neplacute.

Comanda astazi o husa 8800 Sirocco white din oferta CellGSM si da-i o noua fata telefonului tau. Doar asa te poti asigura ca il vei mai folosi multa vreme de acum inainte.

Husa 8800 Sirocco white