Baterie externa Momax Apple iphone 4
martie 9, 2011
Husa piele Apple iPhone 3G 3GS Ferrari Modena Blister Originala
aprilie 1, 2011

Detii un iPod Touch 4? Felicitari pentru alegerea facuta – dupa cum probabil te-ai convins deja, acest produs Apple nu dezamageste in nici un fel. Singurul aspect pe care trebuie sa il iei in considerare este acela ca va trebui sa veghezi in permanenta pentru pastrarea acestui iPod in cele mai bune conditii.

CellGSM iti recomanda sa utilizezi o husa Momax Apple iPod Touch 4. Pentru un produs exclusivist cum este acest iPod, ce poate fi mai potrivit decat o husa semnata de cel mai popular producator de huse de smartphone-uri si tablete?

Acest produs marca Momax este dimensionat la 170 x 15 x 91 mm si este perfect transparent. Se pliaza perfect pe iPod, urmarindu-i indeaproape conturul si incluzand decupaje pentru orice slot sau buton. Ofera protectie indelungata impotriva zgarieturilor, prafului si amprentelor, actionand ca un scut invizibil.

Cu un cost minim pentru beneficii maxime, husa Momax poate fi comandata direct de pe site-ul nostru sau trimitandu-ne un mesaj pe adresa office@cellgsm.ro. In mai putin de 24 de ore iPod-ul tau ar putea fi imbracat cu aceasta husa profesionala!

Husa Momax Apple Ipod Touch 4