Husa piele albastra Samsung Galaxy S2
august 11, 2011
Husa piele portofel Samsung Galaxy S2
august 11, 2011

Asa cum probabil te-ai obisnuit deja, produsele Momax exceleaza deopotriva la capitolul eleganta, cat si la cel de versatilitate. Pentru smartphone-ul tau Samsung Galaxy S2, CellGSM iti pune la dispozitie o husa de protectie pe masura.

Produsul husa Momax Samsung Galaxy S2 este compatibil atat cu Galaxy S2, cat si cu Galaxy S2 plus. Pachetul consta in husa propriu-zisa, de culoare neagra, confectionata dintr-o combinatie de plastic si silicon, respectiv o folie de protectie antireflex.

In timp ce partea din spate a telefonului este protejata de o carcasa din plastic, muchiile sunt puse la adapost printr-o margine de silicon cu proprietati anti-soc. Intregul ansamblu este special conceput pentru a oferi protectie atat impotriva socurilor mecanice, cat si a expunerii la umezeala.

Poti comanda aceasta husa Momax Samsung Galaxy S2 fie direct de pe site-ul nostru, fie contactandu-ne pe adresa de email dedicata office@cellgsm.ro. Alternativ, ne poti contacta oricand pentru informatii suplimentare despre alte accesorii care sa te ajute sa-ti pastrezi smartphone-ul in cea mai buna forma.

Husa Momax Samsung Galaxy S2