Husa piele originala HTC DESIRE HD
martie 1, 2011
Husa piele originala Samsung I9000 Galaxy s
martie 1, 2011

Samsung I9000 Galaxy S a fost lansat oficial in luna iunie a anului 2010. Acest smartphone extrem de popular are un display super AMOLED capacitiv de 4 inch, cu touchscreen incorporat si protectie Corning Gorilla Glass. Dimensionat la 9.9 x 64.2 x 122.4 mm si cantarind doar 119 grame, acest super telefon merita toata atentia si protectia pe care i-o poti oferi.

Si ce protectie poate fi mai eficienta decat aceasta husa Momax Samsung I9000 Galaxy S? Confectionata dintr-o combinatie de plastic transparent si silicon, aceasta aduce, in plus, un design cu adevarat inovator. Carcasa spate a telefonului este ferita de orice zgarieturi nedorite, in timp ce marginea din silicon ofera protectie antisoc.

Acest accesoriu a fost special conceput pentru a rezista socurilor mecanice, expunerii la diferente mari de temperatura si chiar si umiditate. Utilizarea telefonului nu este ingreunata in nici un fel, tinand cont de faptul ca tiparul include decupaje pentru toate sloturile si butoanele laterale ale telefonului.

Husa Momax Samsung I9000 Galaxy S