Husa originala piele Nokia 8800 Sirroco
februarie 10, 2011
Husa originala nokia 8800 arte sapphire
februarie 10, 2011

Nokia 8800 Arte Carbon este un terminal lansat in septembrie 2008. Cu un corp dimensionat la 14.6 x 45.6 x 109 mm, acesta are o greutate de 150 g. Putin mai greu decat predecesorii sai, acesta se distinge insa prin eleganta design-ului.

Daca si tu ai un astfel de terminal, probabil ai aflat deja, pe propria cheltuiala, ca oricat de multa grija ai avea de el, gravitatia invinge intotdeauna. Statistic vorbind, orice posesor de telefon si-a scapat cel putin o data telefonul – indiferent cat de ieftin sau de scump ar fi acesta.

In timp ce accidentele nu pot fi prevazute, protectia suplimentara poate fi insa prevazuta, iar efectele benefice sunt semnificative. CellGSM iti recomanda sa achizitionezi o husa Nokia 8800 Arte Carbon originala in cel mai scurt timp.

Scapa de zgarieturile inestetice si scuteste-te de cheltuieli inutile de reparatii. Ai grija de telefonul tau si fa-l sa arata ca nou. Poate vrei sa te bucuri de el si de acum inainte sau poate planuiesti sa-l vinzi in viitorul apropiat. Oricum ar fi, ai nevoie sa fie in cea mai buna forma si o husa este tot ceea ce iti trebuie!

Husa Nokia 8800 Arte Carbon originala