Husa Nokia 8800 Arte Carbon originala
februarie 10, 2011
Husa originala piele Nokia 8800 arte
februarie 10, 2011

Nokia 8800 Arte Sapphire are deja mai bine de 5 ani de cand a fost lansat pe piata. Terminalul, ce cantareste 150 de grame si masoara 14.6 x 45.6 x 109 mm, nu arata spectaculos, la o prima vedere. Daca te gandesti insa ca are butonul de navigatie principal din safir si ca display-ul este confectionat dintr-o sticla rezistenta la zgarieturi, s-ar putea sa iti mai schimbi parerea.

La fel de bine insa te-ai putea intreba de ce ai nevoie de o husa originala nokia 8800 arte sapphire. Un ecran rezistent la zgarieturi suna perfect, nu-i asa? Pentru ce un plus de protectie? Raspunsul este foarte simplu: pentru ca nu totul se rezuma la ecran. Desi acesta este extrem de important, exista numeroase alte aspecte care s-ar putea sa te nemultumeasca in timp. Unele dintre ele ar putea fi atat de suparatoare incat sa-ti doresti chiar un alt telefon. Si ar fi pacat sa renunti la bijuteria asta de… safir, nu-i asa?

O astfel de husa originala nokia 8800 arte sapphire ofera protectie completa. Telefonul va arata ca nou multa vreme de acum inainte, iar inesteticele curatari de vopsea nu vor fi niciodata problema ta. Consulta oferta CellGSM de astfel de huse, analizeaza caracteristicile fiecarui produs in parte si te vei convinge de ce anume ai nevoie.

Husa originala nokia 8800 arte sapphire