Husa originala nokia E71 White - Cell GSM Service
Husa Apple iphone 3G Turtle Brand din piele
februarie 10, 2011
Husa originala Nokia E66
februarie 10, 2011

Nokia E 71 a fost lansat pe piata in luna iulie a anului 2008. Este un terminal cu un design business si tastatura qwerty. Cantarind 127 de grame si masurand 10 x 57 x 114 mm, acest telefon se poate dovedi uneori mai dificil de manevrat. In orice caz, accidentele se pot interveni, iar daca vrei ca pagubele rezultate din aceste mici accidente sa fie minime, o husa de protectie este primul si cel mai important accesoriu pe care ar trebui sa il iei in considerare.

Aceasta husa originala Nokia E 71 White se poate dovedi cea mai inspirata alegere. Se potriveste perfect acestui terminal, cu decupaje atent studiate si fara a ingreuna in vreun fel telefonul. Dimpotriva, sistemul de prindere pe baza de curea o face si mai flexibila, oferindu-ti posibilitatea sa o porti la mana sau sa o tii pur si simplu de curea.

Consulta oferta CellGSM si alege-ti husa potrivita. Poti oricand sa optezi si pentru alte modele, culori sau producatori. Bineinteles, daca ai intrebari, contacteaza-ne pe adresa office@cellgsm.ro sau la numarul 0732 922 229. Nu uita insa ca produsele noastre sunt atent verificate si testate, fiind insotite de garantie la livrare!

Husa originala nokia E71 White