Husa originala piele Nokia E71 - Cell GSM Service
Husa originala Nokia E66
februarie 10, 2011
Husa originala Nokia 8800 arte
februarie 10, 2011

Elegant, profesional si stilat, cu tastatura qwerty si o greutate de 127 g, Nokia E 71 este un telefon de care trebuie sa ai grija. Altfel, vei observa ca muchiile incep sa i se curete de vopsea, ecranul isi pierde din stralucirea de altadata – si nu, nu are legatura cu calitatea display-ului, ci cu micile zgarieturi care apar fara sa-ti dai seama.

O husa originala piele Nokia E71 este tot ceea ce iti trebuie ca sa previi sau doar sa stopezi toate acestea. Eleganta si finetea acestui material sunt deopotriva practice si estetice. Telefonul tau va arata si mai profesional la adapostul acestui toc special dedicat si dotat cu o curelusa de prindere extrem de utila.

Consulta oferta CellGSM pentru acest produs husa originala piele Nokia E 71 si plaseaza o comanda. Echipa noastra testeaza si verifica fiecare produs comercializat, astfel incat oferim garantie si asiguram livrarea in timp util. Pentru orice alte nelamuriri sau detalii, da-ne un mail pe adresa office@cellgsm.ro sau suna-ne la numarul destinat relatiilor cu clientii: 0732 922 229

Husa originala piele Nokia E71