Husa Samsung Galaxy S2
august 11, 2011
Husa Momax Samsung Galaxy S2
august 11, 2011

Poate ca smartphone-ul tau nu are tocmai culoarea pe care ti-ai dorit-o, dar o husa de protectie poate rezolva doua probleme in acelasi timp, asigurand deopotriva protectie si o schimbare de design. In cazul in care albastrul este culoarea dupa care tanjeai, aceasta husa piele albastra Samsung Galaxy S2 in format book poate fi alegerea ideala.

Husa este din piele atat la interior cat si la exterior, deschizandu-se cu usurinta prin actionarea unei clapete si luand forma de carte. Pe langa spatiul special destinat telefonului, aceasta are si doua mici compartimente in care iti poti tine cardurile sau alte cartele de acces.

Design-ul elegant si modern pluseaza insa si la capitolul eficienta, in masura in care aceasta husa asigura o protectie deosebit de eficienta impotriva deteriorarii si a socurilor mecanice. Usor de manevrat, extrem de placuta la atingere, prevazuta cu toate decupajele necesare pentru o potrivire perfecta a telefonului, aceasta poate fi folosita si ca stand pentru vizionarea continutului afisat pe display.

Husa piele albastra Samsung Galaxy S2 copy