Husa Momax Apple Ipod Touch 4
aprilie 1, 2011
Husa iPhone 3G | 3GS | 4G | Ferrari Red&Black | ORIGINALA
aprilie 1, 2011

Iti plac eleganta si rafinamentul si stii sa le pretuiesti. Dovada, ti-ai cumparat un Apple iPhone 3G sau 3GS, iar acum esti in cautarea unei solutii pentru a te bucura de el timp indelungat si a-l pastra in cea mai buna forma.

Poate nu te-ai gandit pana acum, dar Apple ar putea merge mana in mana cu… Ferrari. Desi nu este vorba despre automobilul in sine, trebuie sa recunosti ca ambele au in comun profesionalismul, eleganta si durabilitatea. Asadar, ce ai spune de o husa piele Apple iPhone 3G 3GS Ferrari Mondena Blister originala?

Te-am facut curios? Este vorba despre un accesoriu original Ferrari din piele, dimensionat la 12.3 x 62.1 x 115.5 mm, recomandat pentru terminalele marca Apple din seriile 2G, 3G, 3GS si chiar si iPhone 4. Produsul garanteaza protectia smartphone-ului impotriva zgarieturilor si a loviturilor accidentale, absorbind eficient o mare parte din socul loviturilor mecanice.

Comanda astazi aceasta husa piele Apple iPhone 3G 3GS Ferrari Mondena Blister originala pentru ca iPhone-ul tau merita cel mai bun tratament.

Husa piele Apple iPhone 3G 3GS Ferrari Modena Blister Originala