Husa piele Nokia 6500 Classic bronz Originala
februarie 10, 2011
Husa piele Apple iPhone 3G
februarie 10, 2011

De aproximativ 7 ani pe piata, Nokia 6500 este un terminal consacrat. Simplu, subtire si elegant, acesta iti pune la dispozitie toate functiile de baza ale unui telefon decent. Indiferent cat ai dat pe el sau de cat timp il ai, cu siguranta ca daca ai avea de ales intre a-ti cumpara unul nou si a investi o suma minima pentru a-l proteja pe cel pe care il ai, ai opta pentru a doua varianta.

Daca iti doresti un plus de protectie, CellGSM iti recomanda aceasta husa piele Nokia 6500 classic originala de 109.8 x 45 x 9.5 mm. Exteriorul este suficient de elegant, iar interiorul moale protejeaza ecranul telefonului de praf, zgarieturi nedorite si chiar minimizeaza riscul unor defectiuni mai serioase in cazul loviturilor accidentale.

Poti alege sa o tii in geanta sau in buzunar, dar la fel de bine o poti transporta tinand-o de curelusa din piele, care intra foarte usor pe mana. Comanda acum acest produs si ofera-i telefonului tau o viata mai lunga.

Pentru orice alte detalii sau intrebari suplimentare, scrie-ne un mesaj pe adresa office@cellgsm.ro sau suna-ne sa ne auzim direct la numarul de telefon 0732 922 229.

Husa piele Nokia 6500 Classic Originala