Husa piele originala Samsung I9000 Galaxy s - Cell GSM Service
Husa Momax Samsung I9000 Galaxy S
martie 1, 2011
Husa piele originala Samsung I9000 Galaxy s
martie 1, 2011

Esti in cautarea unei huse de protectie pentru smartphone-ul tau Samsung Galaxy S I9000? CellGSm iti recomanda sa optezi pentru o husa piele originala Samsung I9000 Galaxy S. Special conceputa pentru acest terminal, husa este lucrata manual, decupata din piele fina si croita pentru a oferi protectie maxima si de lunga durata.

Spre deosebire de alte huse, confectionate din plastic, silicon sau chiar piele artificiala, care se zgarie, se crapa sau se scorojesc, aceasta se va mentine in cea mai buna forma pentru foarte multi ani de acum inainte.

Aceasta husa piele originala Samsung I9000 Galaxy S acopera deopotriva ecranul si carcasa spate, dar si lateralele si, foarte important, lentila camerei foto! Interesant insa este faptul ca nu are un decupaj anume pentru lentila, aceasta putand fi accesata prin actionarea clapitei dedicate, cu sistem de inchidere magnetica.

Un accesoriu de protectie extrem de practic, husa originala, din piele naturala, este cea mai buna investitie pentru prelungirea duratei de viata a smartphone-ului tau.

Husa piele originala Samsung I9000 Galaxy S