Husa Momax Samsung Galaxy S2
august 11, 2011
Folie protectie Samsung Galaxy S2
august 11, 2011

Un portofel este un accesoriu esential pentru doamne si domni deopotriva. Daca ai putea sa-ti tii insa si telefonul la adapost, in portofel, nu ar fi foarte practic? Ei bine, pentru asta nu ai nevoie de un portofel extrem de voluminos, ci mai degraba de unul care sa se plieze perfect smartphone-ului si care, in acelasi timp, sa-ti ofere posibilitatea sa depozitezi si alte lucruri in el, precum bani sau carduri.

Pentru un Galaxy S2 aceasta husa piele portofel Samsung Galaxy S2 este ideala. Pe de o parte iti protejeaza smartphone-ul de zgarieturi si socuri, iar pe de alta parte iti onfera un strop de eleganta si o mana de ajutor.

Special conceputa pentru acest model de telefon, husa este dotata cu decupaje delicate pentru toate butoanele si mufele, inclusiv pentru camera foto. In tot acest timp ecranul este protejat de partea din fata a husei, care se inchide printr-o clapeta magnetica.

Usor de folosit, de transportat si de mentinut ca noua, aceasta husa piele portofel Samsung Galaxy S2 iti va deveni, in cel mai scurt timp, indispensabila.

Husa piele portofel Samsung Galaxy S2