Husa iPhone 3G | 3GS | 4G | Ferrari Red&Black | ORIGINALA
aprilie 1, 2011
Husa Samsung Galaxy S2
august 11, 2011

Ai un smartphone Samsung Galaxy S2 si esti in cautarea unei huse de protectie? Cu siguranta vei gasi mai mult decat multumitoare varietatea de optiuni pe care CellGSM ti le pune la dispozitie.

Astfel de huse sunt disponibile in forme, culori si materiale diferite. Noi iti recomandam totusi sa optezi pentru o husa piele Samsung Galaxy S2, intr-unul din formatele book sau pouch. Realizate din piele naturala, acestea sunt extrem de fine si de placute la atingere, atat la exterior, cat si la interior, protejand display-ul de zgarieturi si rama telefonului de curatarea vopselei.

Croiala si cusaturile sunt insa special realizate pentru ca husa sa isi pastreze forma si rigiditatea naturala, fara a se deforma in vreun fel. Lasand la o parte aspectele practice ale produselor din categoria husa piele Samsung Galaxy S2, materialul de baza confera un plus de eleganta si rafinament unui telefon elegant prin definitie. Comanda-ti si tu o husa chiar astazi, iar telefonul tau va avea o viata si mai lunga!

Husa piele Samsung Galaxy S2