Casti Apple Iphone compatibile 2g & 3g & 3g s & 4
februarie 11, 2011
Folie protectie iPhone 4
Folie protectie completa Iphone 4
februarie 18, 2011

HTC Desire HD este unul din cele mai populare smartphone-uri existente pe piata la ora actuala. Costul de achizitie este insa unul pe masura, asa incat orice investitie cat de mica in protejarea acestuia este binevenita.

Daca si tu te afli in cautarea unei huse de protectie pentru smartphone-ul tau preferat, ce spui de o husa silicon Momax HTC Desire HD? Momax este unul din cei mai competitivi producatori de accesorii gsm consacrati pe piata de profil. Calitatea este, asadar, garantata.

Pachetul pe care ti-l propune echipa CellGSM consta intr-o husa de culoare neagra, confectionata din material TPC + PC, compatibila cu HTC Desire HD, si o folie de protectie cu tratament antireflex – totul pentru o experienta maxima a utilizatorului final.

O singura privire asupra acestei huse te va convinge. Design-ul este unul modern si inovator, dar extrem de practic in acelasi timp. Croiala inteligenta permite accesul cu usurinta la orice buton sau slot al telefonului, iar intregul ansamblu este rezistent la umiditate, temperatura si socuri mecanice.

Comanda acum aceasta husa silicon Momax HTC Desire HD.