Cum protejezi telefonul de stricaciunile produse de apa
octombrie 27, 2014
Galaxy S5: Rezolvare probleme incarcare
noiembrie 6, 2014

Daca nu mai detineti sau nu mai folositi un dispozitiv iOS sau Mac, puteti renunta la functia Find My Phone. Atunci cand eliminati dispozitivul din Find My Phone, acesta este scos din Devices list si, totodata, daca foloseste iOS 7 sau mai avansat, activarea prin cod este oprita de asemenea.

Inainte de a renunta sau de a vinde dispozitivul, fiti siguri ca stergeti tot continutul si setarile (Settings > General > Reset > Erase All Content and Settings). Atunci cand eliminati continutul, Find My Phone si Activation Lock sunt si ele oprite.

1404164566-Screen Shot 2014-06-30 at 11.27.23 PM

Eliminati din lista un dispozitiv iOS sau Mac oprind functia Find My Phone

Scoateti optiunea ‘Find My Phone’ de pe un dispozitiv, oprind functia din setarile device-ului.

  1. Telefoane sau dispozitive iOS: Intrati la Settings > iCloud, iar apoi apasati pe ‘turn off Find My [device]’.
  2. Pentru Mac: Intrati in meniul Apple > System Preferences, faceti click pe iCloud, iar apoi deselectati Find My Mac.

Nota: Puteti, de asemenea, elimina dispozitivul prin a opri complet contul iCloud. Facand acest lucru oprimiti toate facilitatile iCloud de pe telefonul sau device-ul dvs.

Eliminati un dispozitiv iOS sau Mac pe care nu puteti opri functia Find My Phone

In cazul in care nu puteti opri ‘Find My Phone’ pe device-ul dvs., opriti dispozitivul pentru a deveni offline, iar apoi eliminati-l din Find My Phone de pe iCloud.com.

Stergeti un dispozitiv pe care nu il mai aveti

Daca nu mai detineti dispozitivul respectiv fiindca l-ati dat altcuiva sau l-ai vandut, trebuie sa il stergeti intai, iar apoi il puteti scoate din lista device-urilor.

  1. Autentificati-va pe iCloud.com/#find cu ID-ul Apple (cel folosit cu iCloud). Daca folositi o alta aplicatie iCloud, faceti click pe aceasta in partea de sus a site-ului iCloud.com, iar apoi apasati ‘Find My Phone’.
  2. Apasati pe ‘All Devices’, iar apoi selectati dispozitivul.
  3. Faceti click pe ‘Erase [device]’, dupa care introduceti parola pentru ID-ul Apple. Datorita faptului ca telefonul nu este pierdut, nu introduceti un numar de telefon sau un mesaj.
  4. Dupa ce dispozitivul este sters, apasati ‘Remove from Account’.

Nota: Daca incercati sa stergeti dispozitivul unui membru de familie, acea persoana este nevoita sa introduce parola sa pe acel dispozitiv.