Ai nevoie de un incarcator Apple Mac Book Pro? Cell GSM iti recomanda un astfel de produs Pro 85W, cu cablu de alimentare la priza, tensiune de intrare 100 – 240 V, tensiune de iesire 16.5 sau 18.5 V, curent de iesire 3.6 sau 4.6 A si putere de 85 W.

Daca obisnuiesti sa calatoresti mult si ai nevoie sa accesezi acest Mac Book in orice moment, un incarcator auto universal Baseus F-Series poate fi o alegere la fel de buna. Acesta este compatibil si cu iPod-urile nano, touch sau clasic, si cu iPad-urile, dar si cu o serie variata de smartphone-uri marca Apple, Samsung, Balckberry, Sony, Nokia sau HTC.

Acesta are o tensiune de intrare de 11 – 26 V si doua iesiri USB 1 – 1 V cu 2.1 A respectiv 2 – 5 V cu 1 A. Fara indoiala acest produs este unul din putinele incarcatoare auto capabile sa genereze 2.1 A la iesire, facand posibila incarcarea auto a unei serii de dispozitive extrem de performante.

Ai posibilitatea de a comanda aceste produse sau altele asemanatoare, prin comanda directa pe site, prin email la adresa office@cellgsm.ro, sau prin telefon, la numarul 0732.922.229!

Incarcator Apple Mac Book Pro