Incarcator auto Apple iPhone 3G
februarie 5, 2011
Incarcator auto Apple Iphone Momax
februarie 5, 2011

Acest incarcator auto Apple iPhone 2G este compatibil si cu o varietate de alte iPhone-uri cu incarcare miniUSB. Ideal pentru drumurile lungi cu masina, cand ai nevoie ca acumulatorul iPhone-ului tau sa fie la capacitate maxima, produsul se alimenteaza la bricheta de 12V a automobilului.

Opteaza pentru un incarcator de dimensiuni reduse, cu cablu flexibil, care poate fi manevrat cu usurinta, si care este dotat cu un led indicator al stadiului de incarcare. Asigura-te ca produsul ales este prevazut si cu un circuit de protectie, pentru a evita orice fel de problema cauzata de supraincalzire sau de suprasarcina.

Inainte de a alege incarcatorul, verifica daca voltajul, amperajul si alte specificatii tehnice ale acestuia se inscriu in valorile corespunzatoare, recomandate de producatorul iPhone-ului. In utilizarea incarcatorului auto, ai grija sa conectezi mai intai incarcatorul la telefon si abia apoi la bricheta masinii. Cand vrei sa il deconectezi, procesul ar trebui sa fie invers – scoate mai intai incarcatorul din bricheta si abia apoi mufa din telefon.

Incarcator auto Apple iPhone 2G