Incarcator retea Apple iPhone 2G
februarie 5, 2011
Incarcator auto Apple iPhone 2G
februarie 5, 2011

Indiferent daca esti pe drumuri toata ziua sau calatoresti foarte mult, un incarcator auto Apple iPhone 3G este un accesoriu mai mult decat necesar. Pentru confortul si siguranta ca vei putea fi contactat in orice moment, un incarcator de masina cu care sa iti mentii in permanenta iPhone-ul activ iti va fi de mare ajutor.

CellGSM comercializeaza astfel de incarcatoare originale, dedicate produselor iPhone 3G, dar si compatibile cu alte tipuri de iPhone. Aceste incarcatoare pot fi individuale, sau la pachet cu un incarcator de priza si un cablu USB dedicat. Ofertele variaza, la fel si preturile.

Aspectele pe care trebuie sa le iei insa in considerare la achizitionarea unui incarcator auto Apple iPhone 3G sunt urmatoarele: voltajul si amperajul inscrise pe ambalaj sa fie cele recomandate pentru modelul de iPhone pe care il detii; si incarcatorul sa aiba circuit de protectie pentru suprasarcina respectiv supraincalzire.

Pentru informatii suplimentare de orice natura sau pentru a comanda direct produsul dorit, ne poti contacta telefonic, la numarul 0732.922.229, sau ne poti trimite un mesaj pe adresa office@cellgsm.ro, iar noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp cu putinta!

Incarcator auto Apple iPhone 3G