Incarcator auto Apple iPhone 2G
februarie 5, 2011
Husa originala Apple Iphone 4 piele
februarie 6, 2011

Produsele din categoria incarcator auto Apple iPhone Momax sunt disponibile intr-o gama variata de preturi si specificatii tehnice. Amperajul acestora variaza intre 1000 si 2100 mAh, valori ce determina si un pret de pornire de minim 50 de lei.

CellGSM iti recomanda un incarcator auto marca Momax, de tip USB, la 2100 mAh XC Series, compatibil atat cu iPhone-urile Apple, cat si cu alte produse ale brand-urilor Samsung, Sony, HTC sau LG. Iesirea USB universala a acestuia permite compatibilitatea si cu alte aparate de tip GPS, PDA, MP3 sau MP4, iar pachetul contine, pe langa incarcatorul auto XC dual, si un cablu de incarcare.

Acest incarcator auto Apple iPhone Momax are o tensiune de alimentare de 12 – 24 V, o tensiune de iesire de 5 V si un curent de 2.1 A. Ca orice alt produs pe care il comercializam, acest incarcator este testat atat de catre CellGSM, cat si de furnizorii nostri. Posibilitatea ca produsul sa prezinte vreun defect de fabricatie este extrem de mica, iar atentia sporita cu care il tranportam la locatia solicitata de tine iti va garanta livrarea in cele mai bune conditii. Nu ezita sa ne contactezi si acest produs va fi al tau chiar astazi!

Incarcator auto Apple Iphone Momax