Suport Navigatie Kensigston pentru Apple Iphone
februarie 5, 2011
Incarcator retea Apple iPhone 3G
februarie 5, 2011

Produsele de tip iPhone sunt extrem de populare si utilizate intens, in special datorita functiilor multi-media pe care le pun la dispozitia utilizatorilor. In acest context, reincarcarea corespunzatoare a terminalelor, utilizand un incarcator original Apple iPhone 2g 3g 3gs 4 sau 4S, 5, 5S, 5C este esentiala pentru buna functionare a acestora.

CellGSM comercializeaza astfel de incarcatoare de retea, originale, pe care le poti achizitiona la preturi decente si beneficiind de garantie. Astfel de produse pot fi dedicate unui anumit model de iPhone, dar si compatibile – singura conditie de la care nu trebuie sa faci rabat este ca produsul sa fie original.

Produsele din aceasta categorie sunt, de regula, alimentatoare de priza A1300, avand o tensiune de iesire de 5 V si aproximativ 1A, cu o constructie de tip alimentator priza USB.

Indiferent de unde alegi sa achizitionezi un incarcator dedicat sau compatibil, este indicat sa te asiguri ca produsul este original, intrucat si la noi pe piata a crescut numarul acestor produse contrafacute. Utilizarea unui incarcator necorespunzator poate duce atat la defectari ale acumulatorului, in timp, cat si la accidente nedorite pe parcursul procesului de incarcare. Incarcatoarele neoriginale se pot supraincalzi, aprinde sau pot curenta! Nu face rabat la calitate si siguranta atunci cand iti cumperi un incarcator de iPhone!

 

Incarcator original Apple Iphone 2g 3g 3gs 4