Incarcator retea Apple iPhone 3G
februarie 5, 2011
Incarcator auto Apple iPhone 3G
februarie 5, 2011

Termenul de incarcator de retea este utilizat pentru orice alimentator de priza cu soclu USB. iPhone-urile pot fi incarcate atat cu cablu de date, prin conectarea la un calculator, cat si cu un alimentator de priza, prin introducerea acelui cablu USB in alimentator si conectarea lui la reteaua de electricitate.

Comandand un incarcator retea Apple iPhone 2G vei primi asadar un alimentator priza USB fara cabluri. Aceste produse, pentru a fi compatibile cu un iPhone 2G sau din alta generatie, trebuie sa fie de tipul A1300 si sa aiba un voltaj de 5 V si un amperaj de 1A.

Amperul este unitatea de masura pentru intensitatea curentului electric care trece prin incarcator, intr-un anumit interval de timp. Cu cat amperajul este mai mare, cu atat incarcarea se va produce mai repede.

Daca ai ceva cunostinte de electronica si cateva instrumente destul de accesibile, ai posibilitatea sa-ti confectionezi propriul incarcator de iPhone, reutilizand un incarcator mai vechi. Nu trebuie decat sa te asiguri ca alimentatorul de priza pe care il ai genereaza minim 1A si sa ii atasezi un soclu USB.

Cu toate acestea, astfel de practici nu sunt recomandate nici de Apple, nici de comerciantii de accesorii dedicate, intrucat utilizarea unui incarcator necorespunzator poate duce la avarierea terminalului si la alte accidente de incarcare, mai mici sau mai mari.

CellGSM iti recomanda achizitionarea de accesorii originale, direct de la producator, pentru un maxim de siguranta si confort in utilizarea iPhone-ului.

Incarcator original Apple Iphone 2g