Incarcator original Apple Iphone 2g 3g 3gs 4
februarie 5, 2011
Incarcator retea Apple iPhone 2G
februarie 5, 2011

Un incarcator retea Apple iPhone 3G este un pachet dedicat produselor iPhone, de tip alimentator priza USB si nu contine cabluri. La acest incarcator de retea se conecteaza cablul USB al iPhone-ului, pentru incarcare directa la reteaua de electricitate, intr-un mod mult mai rapid si mai eficient.

Aceste alimentatoare priza de tip A1300 au amperajul de 1A si voltajul de 5V. Desi dedicate iPhone-urilor 3G, aceste produse originale pot fi compatibile si cu iPhone 2G, 3GS, 4, 4S, 5, 5S si 5C, dar si cu iPod-uri – clasic, mini, nano sau touch.

Atunci cand observi ca iPhone-ul tau se incarca din ce in ce mai greu cand il conectezi la USB-ul calculatorului sau ca acumulatorul se descarca mult mai repede decat inainte, in aceleasi conditii de utilizare, este timpul sa achizitionezi un nou incarcator.

Utilizarea unui incarcator original, perfect compatibil, cu amperajul si voltajul recomandate de producator, este extrem de importanta. Produsele neoriginale pot asigura valori necorespunzatoare de tensiune si intensitate, de aici deteriorarea si mai rapida a acumulatorului.

Daca ai nevoie de un incarcator retea Apple iPhone 3G, contacteaza-ne astazi. Echipa CellGSM comercializeaza astfel de accesorii, iar tu vei avea garantia ca beneficiezi de un produs original!

Incarcator original Apple Iphone  3g