Oferim servicii de reparatii iPhone 4 ce cuprind atat reparatii hardware, prin inlocuirea pieselor stricate cu altele noi, neaparat originale, cat si reparatii software. Deasemenea tinem sa specificam ca telefonul iPhone 4 poate fi decodat indiferent de reteaua sau baseband-ul pe care este blocat.

Reparatii iPhone 4

Ca probleme intalnite la Apple iPhone 4, putem aminti cateva din cele mai intalnite la noi in service, si anume:

  • Probleme cu senzorul de proximitate –  aceasta problema are ca simptome stingerea sau aprinderea ecranului cu intarziere, fapt care poate atrage dupa sine neplaceri ca inchiderea unei convorbiri fara voia utilizatorului.
  • Probleme cu reglajul volumului – problema destul de des intalnita si care am costatat ca este din fabrica
  • Probleme cu display-ul – s-au intalnit de multe ori in incinta CellGSMservice utilizatori care au venit cu un iPhone 4 cu nuante de galben in colturile ecranului. Problema care de asemenea la unele exemplare este din fabrica.
  • Probleme cu semnalul – numerosi utilizatori au intalnit aceasta problema cu semnalul la telefonul lor iPhone 4. Aceasta se poate rezolva usor, chiar daca aceasta problema se datoreaza proiectiei telefonului, din cauza antenelor prost amplasate.
  • Probleme cu mail-ul – aplicatia de e-mail poate fi cu probleme, dar asta deasemenea se rezolva la un service, cu un upgrade de soft pentru aceasta aplicatie.
  • Ecran crapat – aceasta este o problema foarte des intalnita, geamul iPhone 4 fiind foarte sensibil.

Orice reparatie incepe cu diagnosticarea, constatarea care la CellGSMservice este GRATUITA.In functie de problema pe care o aveti cu telefonul dumneavoastra iPhone 4, noi va putem oferi servicii de inlocuire a bateriei, inlocuire a geamului, a display-ului, servicii de reparatii ale butonului „Home”, reparatii la partea de sunet, volum, vibratii, audio, USB, la camera foto, dar si la WiFi, la problemele cu semnalul sau la problemele aparute in  urma scaparii in lichid a telefonului.

Va oferim atat servicii de reparatii iPhone 4, cat si servicii de consultanta, sfaturi utile pentru intretinerea si pastrarea telefonului in conditii optime, acestea din urma fiind oferite GRATUIT.