Decodari iPhone 4S
decembrie 20, 2013
Top 7 probleme Samsung Galaxy S4 si cum le poti rezolva usor
februarie 23, 2014

iPhone 5S - o dezamagire sau nu?Nu are cum un iPhone 5S sa fie o dezamagire pentru cineva, indiferent de pretentii. Fata de Iphone 5 este clar imbunatatit, chiar si design-ul lui este mai elegant, este mai subtire, mai performant si nu in ultimul rand mai usor. Inca dinainte sa se lanseze acesta a creat o serie intreaga de controverse, a fost testat si in majoritatea forumurilor s-au tinut conferinte lungi in legatura cu performantele iPhone 5S. Ei bine este cel mai nou produs in materie de telefoane Apple. Nu prea are cum sa nu fie bun, cei de la Apple fiind intotdeauna atenti la nevoiele si cerintele clientilor sai. Rezistenta iPhone-ului de asemenea a fost incercata, dar a trecut testele cu success. Are o capacitatea de conectare la internet foarte rapida, si nu in ultimul rand uzabilitatea lui in sine a fost laudata de multi. Ei bine foarte multe site-uri si forum-uri cauta comparatii intre iPhone 5S si bine-cunoscutul Samsung Galaxy S4, care este si el un smartphone extraordinar.

Culorile de la iPhone 5S sunt foarte clare, mai limpezi ca niciodata si deloc obositoare. Aplicatiile se pot incarca mult mai repede pe un astfel de smartphone, iPhone 5S fiind superior fata de multe smartphone-uri concurente si incomparabil cu multe altele din aceeasi generatie.

Pentru cei de la Apple, indiferent de motivele pentru care utilizatorii si-au cumparat un astfel de telefon, incasarile sunt semnificative. Intr-adevar este o investitie pe termen lung si bineinteles una cu beneficii de mare succes. Sub nici o forma nu poate fi vorba de o dezamagire! Cine ajunge tine in mana un iPhone 5S, observa diferenta, calitatea materialului, compactarea de care da dovada si nu in ultimul rand rezistenta. Asadar daca doriti sa nu va mai dezlipiti de noua dumneavoastra achizitie in materie de telefoane, incercati un iPhone 5S.