Rezolvare: Probleme iMessage si FaceTime
februarie 2, 2015
Apple vs. Android
Apple vs Android
februarie 8, 2015

Incercati sa instalati aplicatii de pe App Store si se blocheaza in timpul descarcarii? Ori probabil ati urcat un backup de pe iCloud si anumite aplicatii nu se reinstaleaza. In orice caz, in randurile ce urmeaza aveti prezentate o serie de sfaturi ce va pot ajuta sa rezolvati problemele de genul.

1. Asigurati-va ca functioneaza conexiunea de date

Inainte de a face ceva, fiti siguri de faptul ca functioneaza internetul pe dispozitivul dvs. Cel mai usor mod de a testa este sa accesati o aplicatie sau o functie care necesita conexiunea de date pentru a vedea daca este in regula. Totodata, puteti incerca sa accesati si pagini de internet.

Daca problema este la conexiunile de date rezolvati acest lucru, iar descarcarea aplicatiilor problematice va fi incepe sa functioneze. In cazul in care internetul nu reprezinta o problema, continuati cu pasul 2.

2. Apasati pe iconita aplicatiei

De foarte multe ori utilizatorii nu realizeaza ca apasa din greseala pe aplicatie atunci cand se descarca. Facand acest lucru este posibil sa puneti pauza instalarii. Puteti afla foarte usor daca ati pauzat descarcarea daca are iconita de ‘Pause’ activata. In orice caz, daca actiunea de descarcare si/sau instalare nu a fost oprita, apasand pe iconita exista sansa ca instalarea sa fie fortata si sa functioneze apoi.

Daca nu va ajuta acest lucru, treceti la punctul 3 pentru a afla mai multe.apasati-pe-iconita-aplicatiei

3. Restartati dispozitivul iPhone sau iPad

Ca la multe alte probleme legate de iOS, un restart poate fixa aplicatiile ce sunt blocate. Tineti apasat pe butoanele Home si Power de pe dispozitiv si nu luati mana pana cand nu apare logoul Apple pe ecran.

Odata ce device-ul a fost restartat, incercati sa vedeti daca aplicatia este inca blocata. Daca este, stergeti-o, intrati in App Store si incercati sa o descarcati din nou. In cazul in care nu functioneaza, aruncati o privire peste urmatoarele sfaturi.restartati-dispozitivul

4. Descarcati alta aplicatie

Pentru careva motive, descarcarea unei alte aplicatii din App Store poate face ca celelalte aplicatii blocate la descarcare sa functioneze. Asadar, intrati in magazinul Apple, cautati o aplicati gratuita si descarcati-o. Puteti folosi si aplicatii mai vechi pe care le-ati cumparat in trecut. Asteptati pentru cateva secunde si vedeti daca incepe sa porneaza descarcarea aplicatiei/aplicatiilor blocate. descarcati-alta-aplicatie

5. Deautentificati-va din iTunes complet si restartati

Daca orice alta rezolvare nu va ajuta, iesind din iTunes de pe iPhone sau iPad s-ar putea sa stearga orice aplicatie care este in curs de descarcare. Pentru a fi siguri, dupa ce ati iesit, restartati dispozitivul si logati-va din nou.

6. Sincronizati cu iTunes

Chiar daca ati facut un backup pe iCloud decat pe iTunes, puteti totusi sincroniza prin iTunes. Uneori, conectand dispozitivul pe iTunes si sincronizand cumparaturile va porni automat descarcarea aplicatiilor blocate sau le va sterge. Asteptati pana se termina sincronizarea, iar apoi verificati si vedeti daca aplicatia s-a descarcat sau a fost stearsa.sincronizare-i-tunes