Inlocuire ecran iPhone 5
mai 15, 2015
Service iPhone pe cont propriu
iunie 29, 2015

iPhone de-a lungul timpului
Despre iPhone se vorbea inca dinainte sa se lanseze. Parerile erau impartite inca de atunci, iar motive sa speram la o lansare extraordina a unui gadget superb, s-au dovedit realitate. Tot mai multe firme de reparatii telefoane se intrec in cunostinte despre tehnologie si tot mai multe isi spun parerile sau ofertele. In unele cazuri este vorba doar de forumuri sau bloguri unde pasionatii de tehnologie isi spun parerea sau isi dau sfaturi. Orice telefon se poate strica, indiferent daca este iPhone 6 sau alta marca. Indicat este sa stim exact la cine apelam in caz de nevoie.

Spre exemplu, procesorul de la iPhone 5 este de doua ori mai puternic, folosind un RAM de 1 GB, camera este de 8MP, LED flash.Grafica este de asemeni mult mai rapida, toate imbunatatirile fiind posibile datorita noii tehnologii cu Cip A6.Sunetul este de asemenea mult mai bun, acesta fiind proiectat cu trei microfoane unul pe spate, unul pe fata si cel de-al treielea in partea de jos.Totodata telefonul este dotat si cu EarPods complet noi, acestea fiind mult imbunatatite si redand o calitate mult mai buna a sunetului. Display-ul este touch screen, asa cum ne-au obisnuit deja cei de la Apple, tipul ecranului este TFT, de 4 Inch,rezolutia de 1136 x 640, 16 milioane de culori pe ecran, este deasemenea dotat si cu un accelerator grafic PowerVR SGX543MP2. Camera foto-video are o rezolutie senzor 8.0 MP si rezolutii foto de 3264 x 2448 pixeli. Tipul de baterie este Lipo, care permite o durabilitate la convorbire de: 14 ore in 2G si, 8 ore in 3G si bineinteles 10 oreconectat la WiFi.

IPhone 5 a fost si este un telefon performant. iPhone 6 este si mai performant datorita marimii, imaginea este mult mai mare, mai clara si face telefonul mai usor de utilizat. Fiind usor, puteti scrie mesaje cu o singura mana.