Esti posesorul unui iPhone 3G sau 3GS? Iti doresti tot ceea ce este mai bun pentru protectia corespunzatoare a acestuia si pentru a-l folosi timp indelungat, in conditii optime? Acest produs leather case for iPhone 3G – 3GS brown bulk poate fi achizitia ideala.

Husa este un produs premium special conceput pentru iPhone-urile 3G / 3GS. Se potriveste deci ca o manusa carcasei acestuia, imbracandu-l in piele de cea mai buna calitate si mentinandu-i subtirimea si eleganta.

Materialul de baza combina proprietati protectoare cu o constructie fina, extrem de placuta la atingere. Produsul constituie o bariera protectoare extrem de eficienta, ce actioneaza impotriva prafului, a zgarieturilor si a urmelor inestetice si dificil de curatat ale degetelor.

Croiala fina dar extrem de precisa a permis inserarea unor deschizaturi pentru display, dock-ul conector, jack-urile pentru casti si toate celelalte functii care trebuie accesate. iPhone-ul tau este asadar protejat, dar usor de folosit, fara a se transforma intr-un instrument butucanos, asa cum o fac alte huse de protectie.

Leather Case for iPhone 3G - 3GS brown bulk