Husa piele Apple iPhone 3G
februarie 10, 2011
Belkin Leather Case iPhone 3G 3GS
februarie 10, 2011

Esti posesorul unui iPhone 3G sau 3GS? Iti doresti tot ceea ce este mai bun pentru protectia corespunzatoare a acestuia si pentru a-l folosi timp indelungat, in conditii optime? Acest produs leather case for iPhone 3G – 3GS brown bulk poate fi achizitia ideala.

Husa este un produs premium special conceput pentru iPhone-urile 3G / 3GS. Se potriveste deci ca o manusa carcasei acestuia, imbracandu-l in piele de cea mai buna calitate si mentinandu-i subtirimea si eleganta.

Materialul de baza combina proprietati protectoare cu o constructie fina, extrem de placuta la atingere. Produsul constituie o bariera protectoare extrem de eficienta, ce actioneaza impotriva prafului, a zgarieturilor si a urmelor inestetice si dificil de curatat ale degetelor.

Croiala fina dar extrem de precisa a permis inserarea unor deschizaturi pentru display, dock-ul conector, jack-urile pentru casti si toate celelalte functii care trebuie accesate. iPhone-ul tau este asadar protejat, dar usor de folosit, fara a se transforma intr-un instrument butucanos, asa cum o fac alte huse de protectie.

Leather Case for iPhone 3G - 3GS brown bulk