LG G3: Rezolvare descarcare baterie - Cell GSM Service
LG G3: Rezolvare probleme incarcare
decembrie 1, 2014
Nexus 5: Rezolvare probleme camera
decembrie 8, 2014
Show all

LG G3: Rezolvare descarcare baterie

lg-g3-probleme-descarcare-baterie

Problema: Bateria se descarca repede

Dispozitivul LG G3 are la baza o baterie de 3,000mAh, dar in acelasi timp un display de 5.5-inch cu o rezolutie de 1440×2560 pixeli. Majoritatea persoanelor sunt multumite de rezistenta bateriei, insa, au fost raportate mai multe cazuri unde utilizatorii sunt dezamagiti.

Solutii:

  • Folositi optiunea Battery saver ce poate fi regasita in Settings > Battery. Aceasta optiune va ofera posibilitatea de a seta un la ce nivel doriti ca dispozitivul sa opreasca, automat, o serie de aplicatii sau facilitati.
  • Exista posibilitatea de a inlocui bateria, deci daca observati ca nu mai functioneaza corect, puteti investi intr-o baterie de rezerva care va va ajuta pe viitor.

Solutii potentiale:

  • Oferiti timp dispozitivului G3 in primele zile de cand l-ati cumparat. Primele cicluri de incarcare sunt intotdeauna importante deoarece ajuta dispozitivul sa intre in functiune la capacitati normale. Este adevarat ca dorim sa il folosim cat mai mult in primele zile de la cumparare, insa, important este sa avem grija de acesta.
  • Este posibil ca o anumita aplicatie sa dauneze bateriei dispozitivului si sa se descarce mult mai rapid. Puteti verifica unde se duce energia telefonului intrand la Settings > Battery use. Daca ati gasit o aplicatie care consuma mai mult decat ar trebui, verificati daca este actualizata si, daca nu va ajuta acest lucru, luati in considerare stergerea de pe dispozitiv sau inlocuirea ei.
Apelare rapidă: 0785 012 234