Pro si contra pentru iPad - Cell GSM Service

Pro si contra pentru iPad

iPad Air

iPad-ul este una dintre cele mai populare tablete PC de pe piata. Inscris sub brandul Apple, acesta constituie un dispozitiv de-a dreptul fascinant, dar si controversat. Argumente pro si contra pentru iPad sunt destule, dar noi le vom trece in revista pe cele mai importante. Daca te gandeai sa-ti cumperi un astfel de gadget, te vei simti mult mai informat si mai increzator in alegerea facuta, tinand cont de toate cele de mai jos.

iPad Air

Punctele forte ale unui iPad

Incepem cu ce are iPad-ul mai bun si, asa cum vei descoperi in continuare, sunt destule avantaje. Ca orice alt produs Apple, acesta este renumit pentru design-ul impecabil si calitatea sa. Iata deci ce ar trebui sa apreciezi mai mult la el:

  • Varietatea impresionanta de aplicatii – iTunes Store este magazinul virtual in care poti gasi aproape orice. Impartite pe categorii explicite, toate aplicatiile sunt special concepute pentru a-ti face viata mai usoara si, de ce nu, mai amuzanta si antrenanta
  • Formatul de mici dimensiuni – pentru un dispozitiv destinat sa te asiste in orice fel de activitate, formatul de mici dimensiuni constituie un avantaj extraordinar. Il poti lua cu tine la birou, in calatorii, ori de cate ori iesi in oras si oriunde te-ai mai putea gandi ca iti trebuie…
  • iBook-ul – de parca iTunes Store nu ar fi fost de ajuns, cei de la Apple au introdus si o uriasa biblioteca virtuala, in care sunt adapostite peste 60.000 de titluri. Cu siguranta iPad-ul a dat lovitura introducand acest element extrem de apreciat de milioane de utilizatori.
  • Aplicatia Netflix – avem utilitare, avem jocuri si avem si carti. Ce ne mai lipseste? Posibilitatea de a vedea filme, dar pana si pe asta a rezolvat-o micutul iPad, o data cu noua aplicatie Netflix, prin care poti vedea absolut orice film, in conditii perfect legale!

iPad Air

Punctele slabe ale unui iPad

E drept, dupa atatea avantaje, este destul de greu sa-ti imaginezi un neajuns cat de mic. Dar pentru ca nimic nu este perfect, si iPad-ul are cateva puncte mai slabe. De pilda, utilizatorii sunt adesea dezamagiti de faptul ca bateria nu poate fi inlocuita, ceea ce inseamna ca daca ajungi sa ai probleme cu ea, nu prea ai multe optiuni…

In plus, tastatura virtuala nu este dintre cele mai eficiente, accesul la aplicatii provenite din terte parti este interzis, dispozitivul nu suporta Internet Flash si nu are nici un port USB, iar pasionatii de fotografie nu au la indemana nici un fel de camera foto.

Oarecum contrariat de toate aceste argumente pro si contra pentru iPad? Cum spuneam, nimic nu este perfect, iar pentru a te lamuri daca iPad-ul este, intr-adevar, ceea ce iti trebuie, este suficient sa-i analizezi cu atentie caracteristicile de baza. O vizita intr-un magazin dedicat si o discutie cu personalul calificat ar trebui sa iti raspunda la cele mai multe intrebari. Proba finala ramane insa aceea a momentului in care iei un iPad in mana pentru prima data… S-ar putea sa te indragostesti iremediabil!

 

Apelare rapidă: 0785 012 234