Galaxy S5: Rezolvare probleme Bluetooth
noiembrie 10, 2014
Cum sa inlocuiti un ecran spart la dispozitivul iPhone 6
noiembrie 17, 2014

Samsung_Galaxy_S5_review

Problema: Nu se aude persoana cealalta sau nu puteti fi auziti

Some Galaxy S5 owners have encountered a problem with the audio during calls. They either can’t hear the caller or, more commonly, the caller can’t hear them.

Exista detinatori de Galaxy S5 care au sau au avut probleme legate de audio in timpul apelului. Ori nu puteau auzi cealalta persoana ori nu puteau fi ei auziti.

Solutie:

  • Tineti apasat pe butonul Power si apasati Restart din meniul ce va aparea. Problema poate sa reapara.

 

Solutii potentiale:

  • Tineti apasat pe butonul Power si selectati Power off din meniu. Scoateti bateria si cartela SIM si bagati-le inapoi, iar apoi deschideti dispozitivul pentru a vedea daca problema a disparut.
  • Daca celelalte persoane se straduie sa va auda, verificati microfonul. Acesta se afla in partea de jos a dispozitivului. Suflati tare pentru a fi siguri ca nu exista praf sau ceva prins inauntru.
  • Aceasta problema poate fi legata de Bluetooth. Daca aveti un accesoriu Bluetooth care nu este in raza minima pentru a functiona, este posibil ca acesta sa incerce sa se conecteze. Opriti functia Bluetooth pentru a verifica. Este posibil sa fiti nevoiti sa intrati la Settings > Bluetooth si sa stergeti celelalte dispozitive.
  • Exista persoane care au aflat ca, stergand partitia cache puteti rezolva probl;ema. Daca doriti sa incercati, opriti dispozitivul. Tineti apasat pe butonul de marire a volumului, Home si Power in acelasi timp. Cand telefonul vibreaza, luati mana de pe Power. Atunci cand vedeti ecranul cu Android, luati mana de pe celelalte doua butoane si folositi butonul de a dat mai incet volumul pentru a scoate in evidenta optiunea wipe cache partition si apasati Power pentru a o selecta.