Problema: Nu se poate conecta la Magazinul Apple
decembrie 10, 2015
iPod Touch 5
Cele mai intalnite probleme pe care clientii nostri le-au intampinat la iPod Touch
februarie 23, 2016

iPod nano 6

Ipod Nano a fost lansat in mai multe variante la randul lui, asta pentru ca cei de la Apple au gasit mereu ce imbunatatiri sa ii aduca pentru a face utilizatorii fericiti.

La noi, la Cellgsmservice am vazut si am lucrat pe toate modelele de iPod Nano, toate fiind asemanatoare la aspect, dar in interior si ca performante, fiecare este diferit.

Ca si probleme generale pe care noi le-am remarcat la iPod Nano, putem specifica:

  • Probleme cu rotita de navigatie – aceasta este foarte sensibila, si am putea spune ca are o durata de viata destul de scurta. Se schimba usor, dar am intalnit multe iPod-uri Nano cu aceasta problema.
  • O alta problema ar fi blocatul – se intampla sa se blocheze in timpul sincronizarii la computer si sa nu mai faca nimic nici dupa ce a fost deconectat de la computer.
  • Dupa un timp, se poate sa intampinati probleme cu „incarcatul”. In aparenta pare sa nu aiba baterie si sa se inchida, iar apoi indiferent cat il tineti la incarcat, nu va face altceva decat sa va arate sigla Apple pe ecran, care alterneaza cu ecranul negru. Acest lucru, in cel mai bun caz, necesita o curatare amanuntita a pieselor din interior.
  • Se mai poate desemenea sa faca probleme la deblocare. Acest lucru inseamna ca nu se mai poate naviga pe iPod, ci doar sa il conectati la computer ca sa pueti face ceva la el.

Toate acestea si multe altele, sunt reparatii ce pot fi facute repede si sigur la noi in centru de reparatii iPod Nano, cu ajutorul aparaturii de ultima generatie si cu ajutorul profesionistilor nostri care pot efectua reparatii de orice fel la iPod-ul dumneavostra.

Lucram numai cu piese originale, iar constatarea este GRATUITA! Numai la Cellgsmservice puteti primi pe langa constatare si serviciile de reparatii, si sfaturi utile pentru mentinerea unui iPod Nano in cele mai bune conditii.

Va asteptam!