Iphone 3G si iPhone 3Gs sunt telefoane care nu mai sunt la asa mare cautare in ziua de astazi, dar utilizatorii care detin deja un astfel de telefon pot apela la service. Suntem un service autorizat si specializat Apple, si la noi se pot efectua reparatii de orice fel, pe orice tip de telefon iPhone, inclusiv iPhone 3G sau 3Gs.
iPhone 3GsiPhone 3G
La iPhone 3G, dar si la 3Gs, cele mai dese interventii au fost efectuate la butonul „Home”, la display, atat partea de touchscreen si dar si geamul, care sunt extrem de sensibile, deasemenea carcasa, capacul din spate la Iphone 3G si 3Gs are nevoie sa fie schimbat din cand in cand, deoarece se zgarie si se crapa destul de usor, se mai efectueaza interventii la zona de difuzor, partea de incarcare sau microfonul, dar si sim tray-ul, care putem spune ca l-am schimbat la cativa utilizatori.

Dar in acelasi timp, putem afirma ca cele mai dese probleme au fost intampinate la semnal si la WiFi. Apple iPhone se pare ca inca are de lucrat si acum la acest capitol.

Deasemenea bateria unui iPhone 3G sau 3Gs se poate intampla sa faca probleme, sa se descarce foarte repede, caz in care este nevoie sa schimbam bateria, sau se poate intampla sa se incalzeasca prea tare telefonul cand este la incarcat, caz in care este nevoie sa schimbam mufa de incarcare. Sunt destule probleme pe care le intalnim la iPhone 3g si 3Gs, dar nimic nu ramane nerezolvat. La noi puteti veni cu orice problema, nimic nu este imposibil, si asta este premiza pe care functionam noi.

Iphone ramane printre preferintele utilizatorilor, iar in caz de nevoie, oricine poate apela cu incredere la Cellgsmservice. Nimeni nu pleaca dezamagit de la CellGSMservice, iar asta se vede zilnic prin numarul in continua crestere al clientilor nostri.