iPhone 5C - Cell GSM Service

Reparatii iPhone 5C

iPhone 5C este o versiune mult mai accesibila a lui iPhone 5, pentru adeptii fideli ai marcii Apple, cu buget limitat. O versiune recent lansata pe piata si plina de culoare, acest terminal ofera o multitudine de beneficii. Din cand in cand insa, este posibil sa necesite si anumite interventii in service, minore sau, dimpotriva, ceva mai solicitante.
Service iPhone 5C
CellGSM ofera servicii de reparatii iPhone 5C in cele mai bune conditii, rapid si profesional, cu echipamente performante utilizate de ingineri specializati in microelectronica. Pe langa problemele de natura software, sustinem, asadar, interventii de service iPhone 5C de mare finete.
Reparatii iPhone 5C
Orice fel de defectiuni experimentati, va invitam intr-unul din cele trei service-uri CellGSM din Bucuresti pentru o constatare gratuita! Pentru interventii solicitate de la distanta, putem aranja transportul in deplina siguranta prin serviciul de curierat rapid FanCourier.
Service iPhone 5C
Specialistii CellGSM asigura urmatoarele interventii de natura hardware:

  • Reparatie / inlocuire buton Home, motor de vibratie, jack audio, port USB, buton volum, microfon, casca, port de incarcare iPhone 5C
  • Reparatie / inlocuire componente la zgariere sau lovire accidentala si chiar si in cazul contactului cu lichide
  • Reparatie  / inlocuire display si interventie la oricare din straturile acestuia (ecran, LCD, digitizer), la raportarea de zgarieturi, pixeli nefunctionali, probleme de afisare, linii aparute nejustificat pe display, probleme cu blocarea display-ului etc.
  • Reparatie / inlocuire camera foto atunci cand camera nu focalizeaza imaginea sau se manifesta ca si cum lentila ar fi obturata
  • Reparatie / inlocuire difuzor audio


… cat si a urmatoarelor probleme de natura software:

  • Resoftare, backup de date, formatare si transfer de fisiere si date
  • Instalare / dezinstalare si reinstalare software baterie, FaceTime, camera foto iPhone 5C iSight
  • Interventii pentru imbunatatirea semnalului, eliminarea mesajului „no service” aparut in coltul din stanga in partea de sus a ecranului
  • Interventii pentru activarea modulelor Bluetooth sau Wi-Fi si eficientizarea scanarii de retele wireless
  • Upgrade sau downgrade de soft


Problemele si interventiile listate mai sus au un scop exclusiv informativ si orientativ. Specialistii CellGSM fac fata unei arii mult mai vaste de solicitari de reparatii iPhone 5C in mod frecvent. Defectiunile raportate pot fi accidentale sau, dimpotriva, pot avea radacini mult mai adanci, in productia de fabrica. Functionalitatea terminalului este direct influentata si de modul in care il utilizati si de grija pe care o acordati update-urilor necesare.
Apple iPhone 5C
Tocmai de aceea dorim sa specificam faptul ca, desi problemele generale pot fi clasificate dupa modelul de mai sus, in practica, fiecare telefon poate avea defectiuni sau manifestari diferite. Din acest motiv niciuna din interventiile de service iPhone 5C nu se face fara o constatare riguroasa a resorturilor problemei.

Inainte de a va ingrijora prea tare sau de a incepe sa faceti presupuneri eronate, apelati la specialistii nostri! Doar asa veti sti cu siguranta care este cauza problemei si, mai ales, care este cea mai buna solutie.

In centrele CellGSM de service autorizat puteti beneficia de o constatare in numai cateva minute si, in cazul in care volumul de munca deja existent in centru o permite, de o reparatie in mai putin de 30 de minute!

Cateva sfaturi utile:

1. Probleme incarcare iPhone 5C. Cum le rezolvam

2. Ghid reparare display crapat iPhone 5S sau 5C

3.

Mai jos va prezentam o parte din componentele si reparatiile hardware pentru iPhone 5C

Reparatii iPhone 5C componente

Apelare rapidă: 0785 012 234