iPhone 5S - Cell GSM Service

Reparatii iPhone 5S

iPhone 5S este cel mai recent intelifon lansat pe piata de cei de la Apple, un terminal smart ce isi propune sa fie, potrivit configuratiei tehnice, de 40 de ori mai performant decat modelul care a deschis seria succesului Apple.
Reparatii iPhone 5S
CellGSM.ro ofera garantie pentru orice terminal iPhone 5S achizitionat din magazinele noastre, online sau offline, cat si pentru accesoriile dedicate acestora. Constatarile solicitate se efectueaza gratuit, iar oferta de service iPhone 5S ce deriva in urma acestor constatari este cat se poate de practica, explicita si cotata la preturi accesibile.
Service iPhone 5S
Intervenim la solicitarile de reparatii iPhone 5S cu promptitudine, profesionalism si seriozitate, indiferent de natura hardware sau software a acestora. Echipa noastra este alcatuita din tehnicieni si ingineri electronisti, cu experienta si cunostinte solide de microelectronica.
interior iPhone 5S
In sprijinul activitatii noastre vin insa si echipamentele de ultima generatie, astfel incat acoperim oricare din urmatoarele probleme pe care le-ati putea experimenta cu iPhone 5S-ul dumneavoastra, si multe altele nelistate aici, de care ne putem lovi in activitatea de zi cu zi.

Probleme iPhone 5S de natura hardware:

 • Reparatie / inlocuire ecran, touchscreen, display sau digitizer iPhone 5S ca urmare a zgarieturilor, loviturilor, contactului cu lichide sau a altor defectiuni tehnice mai sensibile si a lipsei de reactie a touchscreen-ului
 • Reparatie / inlocuire microfon iPhone 5S, senzor de proximitate, buton on/off, scanner de amprenta Touch ID, senzor de amprenta din safir, cablu conector Touch ID in cazul unor defectiuni permanente sau manifestate la intervale neregulate de timp
 • Reparatie / inlocuire carcasa iPhone 5S in urma deteriorarii accidentale a acesteia
 • Reparatie / inlocuire camera foto iPhone 5S, dock incarcare sau baterie iPhone 5S
 • Reparatii ale problemelor de conectivitate USB sau Wi-Fi iPhone 5S


Reparatii hardware

Probleme iPhone 5S de natura software:

 • Resetare sau decodare iPhone 5S
 • Upgrade sau downgrade de soft
 • Realizare back-up, formatare, recuperare de date, salvare si rescriere de contacte si alte date
 • Eliminare parole si alte coduri de siguranta
 • Instalare sisteme de navigatie prin GPS
 • Instalare de aplicatii si jocuri dedicate
 • Jailbreak iPhone 5S

Procesul de service iPhone 5S consta in predarea terminalului defect cu raportarea problemelor sau a manifestarilor nedorite, urmata de o constatare efectuata de specialistii CellGSM. In urma constatarii va comunicam defectul, potentialele cauze, masurile necesare pentru remedierea problemei si costurile aferente. Cu acordul dumneavoastra, continuam cu reparatia propriu-zisa si in masura in care situatia o impune, inlocuirea componentelor defecte.
Service iPhone 5S
In interventiile de inlocuire componente folosim exclusiv produse originale, care prezinta functionalitate si compatibilitate 100%. Timpul necesar efectuarii acestor reparatii pentru iPhone 5S variaza in functie de necesitatea de a comanda anumite componente si a astepta livrarea lor, dar, mai ales, in functie de gradul de dificultate a problemei.
iPhone 5S interior
iPhone 5S constituie un terminal deosebit de performant insa cu toate ca modul de organizare a componentelor interne si amplasarea fizica a acestora este relativ asemanatoare cu cea a terminalelor iPhone 5, prezenta senzorului de amprenta din safir si a cablului care conecteaza scanner-ul de amprenta cu placa de baza necesita o si mai mare delicatete si finete in depanare.
Dezmembrare iPhone 5S
Profesionistii nostri au la indemana toata tehnologia si cunostintele necesare pentru a face fata problemelor de orice natura, iar CellGSM poate dispune chiar si inlocuirea terminalului, in cazul in care se constata un defect ce tine exclusiv de producator.
Dezmembrare iPhone 5S
Indiferent ce nemultumiri, nelamuriri, probleme sau solicitari ati avea in legatura cu produsele achizitionate de la noi, nu ezitati sa ne contactati si cererea dumneavoastra va fi onorata in cel mai scurt timp. Constatarea fiind gratuita, poate fi nevoie doar de cateva minute pentru a primi raspunsul pe care il asteptati! Cum decideti sa actionati de la acel punct depinde exclusiv de dumneavoastra!

Cateva sfaturi utile:

1. Cum se inlocuieste carcasa spate iPhone 5S

2. Ghid reparare display crapat iPhone 5S

3.

Mai jos va prezentam o parte din componentele si reparatiile hardware efectuate asupra telefonului iPhone 5S

Reparatii componente iPhone 5S

Apelare rapidă: 0785 012 234