Reparatii laptop - Cell GSM Service

Service laptop – orice producator, orice versiune

Chiar daca producatorul laptop-ului tau nu este listat pe pagina, avem solutii pentru orice laptop! Reparatii hardware si software, indiferent de producator sau versiune!

Reparatii software sau hardware pentru laptop-ul tau?

Nimic mai simplu! Vino la noi. Service rapid si profesional.

Constatarea defectelor si consultanta sunt GRATUITE

Oferim reparatii de specialitate hardware si software pentru laptop-uri si mentinem un inventar extins de piese pentru a ne asigura toate reparatiile sunt efectuate cat mai repede posibil. Noi stam in spatele muncii noastre cu o garantie de 90 zile pentru componente si manopera. Cand trimiteti laptop-ul la noi, il trimiteti unei echipe de ingineri cu experienta de peste 15 ani in domeniul microelectronicii.

Reparatii ecrane

Ecranele se pot sparge cu usurinta sau luminile din spate nu mai functioneza (similar unui bec). De asemenea, ecranele pot fi afectate de pixeli morti, linii verticale sau cablul panglica poate fi prins sau deteriorat. Putem repara toate LCD-urile si rezolvam probleme de ecran cu LED-uri. Este mai ieftin sa cumparati un laptop nou sau sa il reparati pe cel actual?

Tehnicienii nostri va pot ajuta sa decideti daca este retabila o reparatie sau nu. Cu preturi accesibile si competitive este aproape intotdeauna o alegere buna aceea de a repara laptop-ul pe care il dețineti deja.

Reparatii Hard Disk

Deteriorarea hard disk-ului este inevitabila. Cele mai frecvente simptome de insuficienta hard drive sunt:
– Laptop-ul are lag
– Laptop-ul nu mai porneste
– Aparitia mesajelor “Missing Operating System”
– Hard Drive zgomotos

In cazul defectarii hard disk-ului se poate inlocui hard disk-ul deteriorat cu altul nou, eventual de o capacitate mai mare, se poate reistala sistemul de operare Windows sau Mac. Oferim de asemenea servicii de recuperare de date.

Stergerea virusilor

Navigati pe web si ati prins un virus? Sau poate a fost ca e-mail? Hackerii intotdeauna gasesc un nou virus sau malware pentru a infecta PC-ul. Putem sterge toti virusii pentru ca sistemul sa ruleze ca nou. Nu conteaza cum si de unde ai virusul, putem curata laptop-ul dumneavoastra in cel mai scurt timp! Exista mai mult de 1.000.000 de tipuri de virusi, variind de la cele “urate”, care ascund sau sterg datele dumneavoastră la cele “de groaza”, care trimit informatiile de pe laptop la hackeri. Si partea cea mai rea este ca cu cat incercati mai mult sa scapati de ei, cu atat mai profund se infiltreaza. Cel mai bun lucru de facut atunci cand aveti un virus este sa aduceti imediat laptop-ul la noi. Cu cat mai repede veti ajunge, cu atat mai multe fisiere putem recupera.

Servicii de stergere virusi! Fie ca este vorba de Windows sau Mac, va putem scapa de virusi, pentru ca device-ul dumneavoastra sa ruleze la potential maxim. Noi folosim software-uri foarte extinse pentru a scana orice si toti virusii. Vom sterge orice virusi gasim. Toate sistemele care primesc pachetul nostru de curatare virus vor primi, de asemenea, un pachet de optimizare pentru a accelera computerul.

Reparatii ale placii de baza

Daca aveti o placa de baza care nu funcționeaza corect, o putem repara sau inlocui. De asemenea, reparam placi de baza deteriorate cu lichide, dumneavoastra economisind astfel sute de lei.

Reparatii / inlocuire mufa alimentare

Semne ca mufa de alimentare poate fi rupta
Laptopul dumneavoastra se incarca sau se aprinde cand mufa este doar intr-o anumita pozitie? Laptopul se inchide cand este mutat? Ati pasit peste cablul de alimentare si acum laptop-ul nu se mai incarca? Cand laptop-ul dvs. nu mai porneste, nu renuntati! Lasati-ne sa il reinviem.

Rezolvarea problemelor de incarcare

Problemele de incarcare un laptop sunt de multe ori probleme fie cu mufa DC sau adaptorul AC. Echipa noastra solutioneaza ambele probleme pentru ca device-ul dumneavoastra sa ruleze din nou.

Inlocuire sursa de alimentare

O sursa de alimentare proasta (AC Adaptor) va face laptop-ul inutil si poate provoca de asemenea deteriorari ale acestuia.

Recuperari de date

Deteriorarea hard disk-urilor si pierderea datelor sunt situatii foarte des intalnite, insa de cele mai multe ori recuperarea de date este posibila. Oferim servicii de calitate de recuperare a datelor la preturi mult mai mici comparativ cu concurenta.

Inlocuirea tastaturii

Scurgerile, loviturile, dar si uzura normala pot provoca tastaturilor de laptop functionarea necorespunzatoare sau nefunctionarea totala. Oferim inlocuiri de tastatura, la un pret accesibil.

Apelare rapidă: 0785 012 234