Reparatii Samsung Galaxy Note 4 - Cell GSM Service

In urma cu putin timp a fost lansata noua versiune Galaxy Note, Samsung Galaxy Note 4, iar majoritatea service-urilor autorizate din tara au inceput sa isi prezinte ofertele in legatura cu reparatiile acestui dispozitiv.

La prima vedere, este foarte greu de crezut sa existe vreo problema cu noul telefon Samsung, insa, acestea apar intotdeauna. Tocmai din acest motiv ne-am gandit sa scriem un articol in care sa va prezentam oferta noastra de service.

Reparatii Samsung Galaxy Note 4

Servicii oferite:

  • Inlocuirea geamului si display-ului dispozitivului

Exista foarte multe situatii in care utilizatorii scapa telefonul sau in care se aseaza pe dispozitiv, motiv pentru care oferim solutii complete de inlocuire atat a geamului cat si a display-ului dispozitivului dvs. In cazul in care doriti sa beneficiati de acest serviciu, contactati-ne prin telefon, email sau direct la magazin.

  • Reparatii pe placa de baza a noului telefon din gama Samsung

Problemele la placa de baza sunt rar intalnite, insa, fiecare service trebuie sa isi ofere interesul si sa asigure clientul cu privire la reparatiile pe care le efectueaza. Este nevoie de atentie, concentrare si perseverenta.

  • Fixarea problemelor din cauza daunelor produse de apa/lichide

In cazul in care scapati lichide pe dispozitiv, asigurati-va ca il inchideti, scoateti bateria si faceti tot posibilul sa il stergeti cat mai bine. Daca intampinati probleme dupa aceea, echipa noastra este capabila sa va ajute in readucerea la ‘viata’ a telefonului.

  • Inlocuirea sau repararea carcasei telefonului (valabil si pentru huse)

In unele cazuri, daunele provocate din cauza scaparii dispozitivului sunt doar asupra carcasei, asadar, noi va putem ajuta in a o schimba sau a o repara.

  • Reparatii la placa de retea Wireless

Problemele la placa de retea necesita experienta si concentrare, doi factori pe care echipa noastra ii iau foarte in serios atat cand vine vorba de a ajuta clientul si a ii oferi calitate.

  • Reparatii retele 3G/4G/LTE

Exact ca si la reparatiile placii de retea Wireless, echipa noastra este capabila sa va ajute in rezolvarea acestor probleme.

  • Rezolvarea problemelor sistemului de operare

Serviciul nostru se axeaza atat pe partea de reconfigurare si fixarea problemelor sistemului de operare, cat si pe partea resoftarii.
Compania noastra ofera servicii complete de reparatii in service-ul nostru autorizat si, in acelasi timp, percepe taxe foarte accesibile fiecarui client. Pentru o analiza va rugam sa ne contactati atat telefonic, cat si direct la service.

 

Apelare rapidă: 0785 012 234