Reparatii Samsung Galaxy S5 - Cell GSM Service

Service rapid pentru telefonul tau
Samsung Galaxy S5

Constatarea defectelor si consultanta sunt GRATUITE

Samsung Galaxy S5 este fara indoiala unul dintre cele mai populare smartphone-uri ale anului 2014. Extinzand succesul celor de la Samsung, S5 vine cu multe add-onuri si caracteristici, incluzand si interfata TouchWiz. Nu e nici o surpriza ca acesti clienti ai acestui tip de telefon au asteptari foarte mari de la dispozitiv, si orice defect sau bug este o dezamagire majora.
Reparatii Samsung Galaxy S5

Bug-urile Samsung Galaxy S5: sunt legate de software sau de hardware?

Cu orice soft, este aproape imposibil sa cuprizi totul, mai ales cu deadline-uri si bugete restranse. Acestea fiind spuse, au fost cateva probleme raportate de utilizatorii telefoanelor Samsung Galaxy S5. In urmatoarele randuri vom atinge cateva din aceste probleme si cateva solutii sau trucuri.

Multi uitilizatori au observat ca S5-ul are un design nu foarte bine pus la punct in cazul reproducerii sunetului, mai ales in timpul apelurilor. Reverberatiile excesive si inalte sunt foarte aparente. Aceasta problema poate fi cauzata din multe motive, si se poate rezolva usor cu un restart al telefonului, asta daca nu este o problema hardware.

De asemenea au fost raportate probleme de genul ecranului care refuza in a se mai aprinde desi toate semnele indica faptul ca telefonul este aprins. Cateva lucruri pe care poti sa le incerci sunt dezactivarea lock screen-ului, oprirea serviciului S Health sau oprirea functiei Dark Screen. Daca inca apar probleme, poate fi o problema de tip hardware.

Daca intalnesti problema conform careia nu ai un buton de meniu, aplicatiile recente pot dubla acest buton, acest lucru creand confuzii. Aceasta nu este neaparat o problema pentru ca Android s-a indreptat spre utilizarea soft-keys-urilor. In orice caz in situatiile celor de la Samsung ei au inclus un buton fizic de home si butoane capacitive de meniu/inapoi.

Samsung Galaxy S5 vine cu un Download Booster. Aceasta functie inclusa de cei de la Samsung te asigura ca poti downloada la viteze maxime combinand datele mobile cu conexiunea WiFi. Aceasta idee este una ingenioasa, daca nu cumva operatorul tau de retea o dezactiveaza pentru a folosi LTE-ul in schimb.

Inca o data se raporteaza device-uri incete si lag excesiv, probleme care datorita specificatiilor ale S5-ului, ar trebui sa fie inexistente. Cea mai logica explicatie este includerea TouchWiz-ului (interfata costumizata oferita de Samsung), interfata ce a cauzat abuz de resurse. Daca ingreuneaza prea mult, un alt launcher poate rezolva problema, mai ales ca acum pot fi downloadate de pe Play Store. Poti mari deasemenea timpul de raspuns dezactivand Window Animations. Aceasta poate fi dezactivata accesand Developer Options din setarile telefonului.

Doua probleme de tip hardware ar mai putea fi si esecul camerei si defectarea din cauza apei. Camera poate sa fie o problema din fabricatie, poate fi cauzata de lentila, pe cand defectarea din cauza apei este din cauza utilizatorului. Acest device este rezistent la apa, nu water proof!

Nu este ceva nemaivazut ca device-urile sa aiba probleme, chiar daca sunt cumparate noi. Deasemenea TouchWiz-ul, spun cei de la Samsung, va fi revizuit.
Service Samsung Galaxy S5

Constatarea defectelor si consultanta sunt GRATUITE

Apelare rapidă: 0785 012 234