Oferim solutii GSM complete, reparatii telefoane mobile, service GSM, inlocuire display – HTC, Nokia, Blackberry, Google Nexus One, Samsung, LG si alte modele telefoane mobile.
Reparatii, service, deblocari, resoftari, decodari gsm, decodare nokia,decodare htc si alte modele telefoane mobile. Datorita experientei acumulate in domeniu (dispunem de personal specializat) oferim un nivel ridicat de responsabilitate si grija fata de client.

Putem remedia urmatoarele defectiuni – cand telefonul are : probleme cu tastatura sau cu microfonul, probleme cu codul de siguranta, probleme software si hardware, reconditionari, probleme cu semnalul, cu difuzorul sau cu ecranul/ LCD-ul/ display-ul, probleme legate de panoul tactil (Touch Screen-ul), probleme cu bateria – incarcarea telefonului. Ne ocupam si de salvarea si recuperarea datelor de pe orice telefon mobil. Se poate intampla ca telefonul sa nu accepte SIM-ul sau sa nu mai porneasca efectiv. Se pot remedia si aceste lucruri.

Service si reparatii HTC

(service htc, reparatii htc, reparatii htc desire, schimb ecran htc desire, schimb touch htc desire hd )

Reparatii Service HTC Desire Z
Reparatii HTC  Desire Z  si HTC HD 2: schimb touch HTC Desire Z, touch HTC HD 2

Service si reparatii Samsung (service Samsung, reparatii Samsung)

Service si reparatii LG (service LG, reparatii LG)

Service si reparatii Blackberry (service Blackberry, reparatii Blackberry)

Service si reparatii Nokia

(service Nokia, reparatii Nokia)


Service si reparatii Google Nexus One (service Google Nexus One, reparatii Google Nexus One, schimb touch Google Nexus One)

Efectuam operatiuni de : inlocuire display, inlocuire ecran, inlocuire touchscreen pentru orice telefon mobil.