Reparatii iPad 3 - Cell GSM Service

Service reparatii iPad 3
Reparatii  HARDWARE si SOFTWARE pentru iPad 3.

Aveti probleme cu tableta? Veniti cu iPad-ul in service si il vom repara. Va fi ca nou.

Utilizatorii pot intampina probleme tehnice cu iPad 3. Ati intampinat vreo problema cu iPad-ul pana acum? Nu trebuie sa va faceti griji, daca ati ajuns pe site-ul nostru si veti aduce tableta la noi in service, iPad 3-ul este ca si reparat. Inginerii nostri specializati in microelectronica vor repara tableta aducand-o la starea la care era cand ati achizitionat-o. Nu ezitati sa ne contactati, oferim service iPad 2 autorizat iar diagnosticarea este gratuita. Specialistii nostri sunt gata sa faca fata oricarei provocari pe care le-ar putea aduce service-ul.

Oferim solutii complete service si reparatii iPad 3

Reparatii iPad 3 si service

Reparatii LCD cadru de sprijin ecran
înlocuire baterie
Reparatii mufa incarcare
înlocuire ecran / display / LCD
înlocuire carcasa spate
Reparatie buton Home
Reparatie semnal / cablu flex (3G)
Reparatie camera
Reparatie cablu conector LCD
Reparatie touch screen si banda cadru adeziv
înlocuire slot pentru card SIM
Reparatie Touch Screen Digitizer
înlocuirea ecranului frontal din sticlă
Reparatie buton de volum si inlocuire buton pornire
înlocuire tabita Sim card slot
înlocuire display cu montaj Digitizer pentru WIFI
Reparatie / inlocuire conector audio jack WiFi 3G
Reparatie cablu flex GPS
Reparatie vibratie

Apple a pastrat acelasi design si la iPad 3 ca si la precedentul iPad 2 din punct de vedere extern. Intern, iPad 3 vine cu modificari, inclusiv Retina display pentru o grafica excelenta, mai multi pixeli in cei 9,7 inchi ai excranului (1536 X 2048) si de asemenea vine cu sitemul IOS 5.1. De departe iPad 3 este cea mai buna tableta existenta pe piata la ora actuala.

Datorita ultimei tehnologii folosite la acest sistem iPadul are nevoie de cele mai bune servicii in materie de reparatii, atunci cand vine vorba de ele. Resoftarile Apple iPad 3, sunt necesare atunci cand avem probleme datorita softului. Instalarea aplicatiilor, jocurilor sau a programelor utile tine de software si daca acesta are o problema toate aceste aplicatii sau instalarea lor pot fi o problema.

Reparatii touch screen display si LCD iPad 3

Service iPad 3 HARDWARE si SOFTWARE

Indiferent de problema aparuta, in cazul in care nu sunteti un  profesionist cel mai indicat este sa duceti iPadul la reparatii. Specialistii se pot ocupa si pot remedia orice problema. Fie ca ii cautati cu ajutorul internetului, fie ca  mergeti  la cel mai apropiat service trebuie sa luati in seama urmatoarele lucruri: personalul trebuie sa fie calificat si specializat, trebuie sa aveti incredere  ca ati lasat aparatul pe maini bune, service-ul trebuie sa ofere garantii reparatiilor lor prin simplele facturi, trebuie sa specifice durata operatiunii, trebuie sa luati un numar de telefon si sa va asigurati ca aveti parte de servicii de calitate atata timp cat platiti acest lucru.

iPadul nu are probleme cu soft-ul foarte mari, nu intotdeauna acestea apar. Pana la urma, daca nu sunteti specialist, puteti apela la service atunci cand este cazul. iPadul face parte din tehnologia foarte recent aparuta la noi pe piata si in tara, este drept ca poate fi mult mai sensibila tehnologia touch –screen fata de tastatura normala, dar totodata cu putina atentie si grija, puteti beneficia de ultima tehnologie fara sa mai ajungeti la renumitele reparatii. Pana la urma orice se poate strica si in cazul iPad-ului nu este nici o exceptie.

Apelare rapidă: 0785 012 234