Reparatii tablete

Reparatii Service Tablete

Tabletele sunt din ce in ce mai cautate in ultima perioada. Dupa cum bine stiti, o tableta este foarte utila pentru prezentari in diverse domenii, pentru navigatie si pentru multe altele, fiind si extrem de practica. Poate fi luata cu usurinta oriunde  avem nevoie de un computer. Prin experienta si profesionalismul de care am dat dovada, ne-am luat atestarile de care aveam nevoie, pentru a putea remedia orice problema s-ar putea ivi la o tableta, indiferent de modelul acesteia. Orice gadget poate avea probleme, iar noi suntem aici pentru dumneavoastra, pentru a va putea sari in ajutor in astfel de situatii neplacute.

Efectuam reparatii tablete de orice fel:

  • Inlocuim ecranul, display-ul sau touchscreen-ul
  • Reparam mufa de incarcare, USB-ul sau altele de acest gen
  • Resoftam, decodam si deblocam o tableta cu orice tip de Sistem de  Operare (ne sfatuim clientii ca inainte de operatia de resoftare, sa isi salveze informatiile de care au nevoie, pentru ca la resoftare se vor sterge. In cazul in care nu puteti sau uitati, ne putem ocupa noi de back-up)
  • Intervenim pe placa de baza, operam cu usurinta in tot ce inseamna microelectronica.

Constatarea la Cellgsmservice este GRATUITA, iar dupa ce s-a stabilit planul de reparatii, se va discuta cu utilizatorul tabletei  pentru a primi acceptul pentru reparatii. In general procesul de service dureaza maxim o zi lucratoare, doar in unele cazuri poate dura mai mult, in functie de timpul inginerilor nostri sau in functie de gravitatea situatiei. Durata service-ului depinde de piesele care necesita schimbate, daca le avem in stoc, sau daca este nevoie sa comandam la furnizorii nostri.

Le oferim clientilor nostri servicii de cea mai buna calitate, dispunem de aparatura pentru reparatii tablete de ultima generatie, oferim si sfaturi utile pentru intretinerea tabletelor, indiferent de model.

Piesele cu care lucram sunt intotdeauna originale, intrucat dorim ca reparatia tabletei sa fie de durata, sa nu fie nevoie de alte interventii la aceeasi piesa sau in acelasi loc. Oferim garantia serviciilor noastre.