Galaxy Note 3 - Cell GSM Service

Galaxy Note 3 este una dintre cele mai recente si mai populare phablete ale celor de la Samsung. Facand trecerea de la un display de 4.3 la unul de 5.7 inch, aceasta aduce un plus de calitate si versatilitate pe care putini le-au anticipat.

Reparatii / Service Galaxy Note 3

Cert este ca foarte multi utilizatori de astfel de gadgeturi s-au orientat catre un Note 3, motiv pentru care cererile de suport sau ajutor pentru imbunatatirea anumitor functionalitati nu au intarziat sa apara.

Dezmembrare Samsung Galaxy Note 3

In service-ul Cell GSM inginerii nostri, cu specializare in electronica si telecomunicatii, au de-a face in mod frecvent cu astfel de cereri de reparatii Samsung Galaxy Note 3. Cele mai frecvente probleme raportate sunt urmatoarele:

  • Display-ul sau carcasa au fost deteriorate in urma contactului cu lichide sau cu corpuri dure, astfel incat functionalitatea dispozitivului este afectata cu intermitente sau permanent
  • Bateria se incarca si functioneaza inconsecvent, astfel incat uneori se descarca foarte repede, necesita mai mult de trei ore pentru a se incarca sau nu se mai incarca deloc
  • Dispozitivul nu mai porneste sau display-ul nu se mai aprinde
  • Conexiunea la internet este deficitara, nu se pot receptiona sau trimite mail-uri etc.

Reparatii hardware pentru Galaxy Note 3

Intampinati probleme de natura software? Noi va putem ajuta! Indiferent daca aveti nevoie sa decodati un Samsung Galaxy Note 3, pentru a-l putea folosi in orice retea, sau daca doriti resoftarea acestuia in cele mai bune si sigure conditii, Cell GSM poate interveni pe loc pentru astfel de operatiuni.

Galaxy Note 3 dezmembrat

In plus, asiguram suport in instalarea de aplicatii, recuperarea de date si crearea de back-up de date. Orice alta nelamurire ati avea, adresati-va tehnicienilor nostri, iar acestia va vor oferi cele mai rapide solutii.

Pentru interventii de natura hardware, Cell GSM ofera:

  • Reparatie sau inlocuire de componente – piese ale placii de baza sau intreaga placa de baza
  • Repararea display-ului prin inlocuirea intregului ansamblu format din geam, touchscreen si display (Samsung Galaxy Note 3 este astfel conceput incat nici una din cele trei componente ale ecranului nu poate fi inlocuita individual)
  • Inlocuirea sau repararea microfonului sau a castii
  • Inlocuirea sau repararea camerei foto
  • Schimbarea corpului de mijloc, a butoanelor, a bandei on / off, a bandei  sau a mufei de incarcare

Indiferent daca problemele pe care le intampinati sunt cauzate de supra-solicitarea performantelor dispozitivului sau de folosirea necorespunzatoare sau neglijenta, exista intotdeauna o solutie.

Apeland la service-ul nostru veti beneficia de o constatare gratuita extrem de rapida, solutii avantajoase si garantia lucrarilor pe care le efectuam.  Alegerea unui service de calitate poate face o diferenta semnificativa in comfortul dumneavoastra si in modul in care va bucurati de aceasta phableta exceptionala.

Apelare rapidă: 0785 012 234