Galaxy Note - Cell GSM Service

Lansata in urma cu aproximativ doi ani, seria Galaxy Note a celor de la Samsung a dat nastere unui hibrid impresionant. Considerate combinatia ideala intre tehnologia avansata a unui smartphone si dimensiunile practice ale unei tablete, dispozitivele din aceasta serie si-au continuat treptat ascensiunea. In prezent se gasesc pe piata mai multe modele, de la Galaxy Note pana la Galaxy Note 3, fiecare dintre acestea prezentand trasaturi irezistibile pasionatilor de atfel de tehnologii.

In cadrul service-ului Cell GSM avem insa contact in mod frecvent cu utilizatori care solicita servicii de reparatii Samsung Galaxy Note. Indiferent de model, de conditiile in care a survenit defectiunea si de natura problemei, specialistii nostri pot interveni cu succes chiar si in cele mai complicate situatii.

In calitate de service autorizat si profesional, dedicam timp, pasiune si resurse tehnologice pentru solutionarea complicatiilor ce pot aparea in utilizarea unui Galaxy Note. Clientii nostri raporteaza, cel mai adesea, faptul ca:

  • Dispozitivul se inchide brusc, aleatoriu
  • Incarcarea bateriei este deficitara: o data conectata la incarcator bateria nu se alimenteaza; incarcarea incepe doar daca dispozitivul este inchis, nu mai porneste o data deconectat de la incarcator; indicatorul de incarcare ramane activ chiar si dupa deconectarea de la incarcator etc.
  • Conexiunea wi-fi nu functioneaza corespunzator – se activeaza doar simultan cu activarea 3G-ului; dispozitivul detecteaza reteaua wi-fi dar nu se poate conecta la ea sau se deconecteaza in scurt timp
  • Butonul de on/off nu mai raspunde la comenzi

 

Lista acestor disfunctionalitati poate varia semnificativ, in functie de model si de felul in care a fost utilizat. Cea mai sigura cale de a pune un diagnostic precis il reprezinta insa aducerea in service a dispozitivului, unde tehnicienii Cell GSM il vor verifica in amanunt, utilizand tehnologie specializata, si unde puteti primi un raspuns chiar si in mai putin de 30 de minute.

Cele mai frecvente operatiuni pe care le intreprindem in diferitele procese de reparatii Samsung Galaxy Note includ, dar nu se limiteaza la:

  • Inlocuirea ecranului constand in ansamblul geam – touchscreen – display LCD sau amoled
  • Inlocuirea carcasei, ramei display-ului sau a capacului de baterie
  • Inlocuirea jack-ului pentru casti, a microfonului, a castii, a foliei mufa incarcare
  • Inlocuirea sau repararea cititorului de sim respectiv a cititorului de card
  • Inlocuirea camerei foto etc.

De asemenea, puteti apela cu incredere la noi pentru orice interventii de natura software – decodare, deblocare, resoftware, upgrade de soft, instalare de aplicatii, backup de date, recuperari date si multe altele.

La Cell GSM constatarile sunt rapide si gratuite, solutiile extrem de convenabile, tehnologia de ultima generatie si timpii de executie mai mult decat satisfacatori. Contactati-ne si va vom ajuta sa va bucurati din nou de gadget-ul dumneavoastra preferat!

Apelare rapidă: 0785 012 234