Reparatii smartphones

Reparatii smartphone-uri

Oferim servicii de reparatii smartphone, indiferent de model, iPhone, BlackBerry, Nokia, Samsung sau orice alta marca. Suntem o echipa de profesionisti care avem grija de gadget-urile de ultima generatie, avem o experienta vasta in acest domeniu, iar smartphone-urile nu mai au secrete fata de noi.

La noi, puteti apela cu incredere, deoarece putem remedia orice problema aparuta telefonului dumneavoastra:

  • Un smartphone in general este foarte sensibil in ceea ce priveste ecranul, display-ul, care se poate crapa sau zgaria foarte usor.
  • De asemenea telefoanele de ultima generatie se intampla sa aiba probleme cu bateria, ori nu se incarca, ori se descarca foarte repede, fapt foarte deranjant avand in vedere performantele acelui smartphone.
  • Uneori se blocheaza, problema intampinata in general din cauza soft-ului, in urma instalarii unor aplicatii care nu au fost originale, sau chiar din alte motive.
  • Problemele cu WiFi-ul nu sunt nici ele de ignorat. Acesta poate sa nu gaseasca nici un aparat de emitere wireless, sau il poate gasi, dar nu se poate conecta la el.
  • Difuzorul, castile, usb-ul sunt alte componente care se pot defecta, caz in care au nevoie urgenta de remediere.

Reparatii smartphones

Dorim ca din momentul in care un client a intrat la noi in service, telefonul care necesita reparatii sa iasa de la noi in forma perfecta, fara nici o defectiune. Ne-am echipat laboratorul cu aparatura ultraperformanta, pentru a putea oferi clientilor nostri calitatea cea mai buna a serviciilor noastre de reparatii smartphones, si pentru a continua sa incantam pe oricine apeleaza la noi. Reparam 99% din problemele cu care clientii intra la noi, indiferent de marca sau de tara de provenienta a telefonului respectiv.