Incarcator Apple Mac Book Air
februarie 5, 2011
Incarcator original Apple Iphone 2g 3g 3gs 4
februarie 5, 2011

Detii un Apple iPhone pe care doresti sa-l iei cu tine oriunde si sa-l folosesti si ca sistem de navigatie? Produsele de tip suport Navigatie Kensington pentru Apple Iphone pot fi tentante, dar, asa cum vei descoperi in curand, un suport auto Baseus e-Crab, universal, iti va fi mult mai folositor.

Compatibil cu absolut orice tip de smartphone, acest suport universal iti va fi util multa vreme de acum inainte, chiar si atunci cand te vei hotari sa-ti schimbi iPhone-ul pe un dispozitiv mai putin pretentions sau sensibil.

Acest suport se fixeaza perfect pe suprafata de contact, fara ca tu sa mai trebuiasca sa-l ajustezi sau sa stai cu grija ca se va desprinde si iPhone-ul va avea de suferit. In plus, o data fixat, poti jongla cu sistemul acestuia pentru o mai buna orientare, atat pe verticala, cat si pe orizontala.

Comanda acum acest produs testat de CellGSM si furnizorii sai si vei primi suportul in cel mult 24 de ore! Pentru intrebari sau detalii suplimentare, nu ezita sa ne contactezi fie la numarul de telefon 0732.922.229, fie pe adresa office@cellgsm.ro!

Suport Navigatie Kensington pentru Apple Iphone