Handsfree original
februarie 5, 2011
Apple iPad Camera Connection Kit
februarie 5, 2011

Alegerea unui suport parbriz Navigon poate fi o adevarata provocare, in contextul in care pe piata exista o varietate foarte mare de produse. Prin natura sa, acest produs este extrem de important. Ai nevoie de un suport care sa se fixeze ferm, sa fie suficient de flexibil incat sa nu iti afecteze in nici un fel campul vizual, sa reziste atasat pentru o perioada lunga de timp, indiferent de suprafata si indiferent de cat de dificile se vor dovedi conditiile de drum.

Ideal, suportul pe care il vei alege ar trebui sa fie unul universal, astfel incat sa ai mai multa libertate in ceea ce priveste tipul de telefon sau dispozitiv pe care i-l vei atasa. Asa cum vei descoperi insa in curand, chiar si termenul „universal” are limitarile sale, intrucat sistemul de reglaj suporta dispozitive al caror display are o diagonala cuprinsa intr-un anumit interval de valori.

CellGSM iti recomanda un suport auto universal Samsung, compatibil cu orice display avand diagonala intre 4 inch respetiv 5.3 inch. Acesta prezinta o garantie de pana la 12 luni si iti va fi livrat intr-un ambalaj special anti-soc, cu bule de aer. Echipa noastra testeaza cu maxim de seriozitate toate aceste produse, la fel ca si furnizorii nostri, motiv pentru care avem incredere in calitatea acestui suport parbriz Navigon. Comanda-l si tu chiar astazi si te vei convinge!

Suport Parbriz Navigon