Husa originala piele Nokia 8800 arte
februarie 10, 2011
Casti Apple Iphone compatibile 2g & 3g & 3g s & 4
februarie 11, 2011

iPad-urile Apple sunt extrem de populare si de performante. Pentru toti acei utilizatori care isi doresc sa foloseasca acest dispozitiv nu doar pentru facilitati multi media, ci si pentru editare de texte, o tastatura este alegerea ideala.

CellGSM iti recomanda fie o tastatura wireless pentru Apple iPad, fie o tastatura universala, pe care sa o poti utiliza si impreuna cu alte dispozitive pe care le ai la indemana. Scopul este acela de a beneficia de un accesoriu extrem de flexibil, care sa nu te incurce cu si mai multe cabluri, care sa fie usor si compact si care sa faca experienta dactilografierii cat mai placuta.

Indiferent daca vrei sa transmiti cateva mesaje, sa compui email-uri, sa-ti faci o lista de cumparaturi sau orice altceva implica tastarea, desprinderea de tastatura virtuala, oarecum inghesuita si deloc incomoda a iPad-ului este binevenita.

O tastatura bluetooth universala, cu taste pentru comenzi rapide incorporate si cu functii speciale de control multimedia poate fi cea mai inspirata alegere a ta!

Tastatura Wireless pentru Apple Ipad