Turtle Brand Leather Case for iPhone 3G 3GS silver - Cell GSM Service
Husa de piele Apple Iphone
februarie 10, 2011
Husa piele Nokia CP-276 Originala
februarie 10, 2011

iPhone-ul in sine este un produs suficient de scump pentru a merita orice investitie la capitolul protectie. Cu cat ai mai multa grija de el, cu atat il vei putea folosi mai multa vreme, beneficiind de aceleasi performante ca atunci cand l-ai cumparat.

Dintre toate accesoriile pe care le-ai putea achizitiona insa, o husa de protectie ar trebui sa fie pe primul loc in topul prioritatilor tale. Noi iti recomandam un produs pe care il consideram echilibrat in ceea ce priveste raportul pret / calitate, dar extrem de elegant.

Turtle Brand leather case for iPhone 3G 3GS silver este o husa pe care sa o folosesti atunci cand nu lucrezi activ cu iPhone-ul. Confectionata din piele de calitate premium, interiorul acesteia este dintr-un material extrem de moale, pe baza de microfibra, care va actiona si pentru curatarea delicata a display-ului.

Acest toc iti va permite sa-ti transporti iPhone-ul in cele mai bune conditii, iar atat materialul cat si culoarea alese de producator sunt in ton cu design-ul general al acestui dispozitiv extrem de sofisticat.

Turtle Brand Leather Case for iPhone 3G 3GS silver