Un telefon care inca isi mentine calitatile: Samsung Galaxy S4 - Cell GSM Service
Samsung Galaxy Note
Probleme de service frecvente la telefonul Galaxy Note
mai 25, 2016
Reparatii pentru telefoane LG
Care sunt masurile pe care le luam frecvent pentru reparatii LG
iulie 5, 2016

Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S4 a fost lansat oficial pe piata in data de 26 aprilie 2013 si a reprezentat, pana in februarie anul curent, cel mai popular terminal al companiei coreene. Lansarea noului S5 poate ca nu a facut inca suficienta valva pentru ca acesta sa fie dat uitarii, dar cu siguranta i-a facut pe cativa dintre fanii Samsung sa se intrebe daca este cazul sa-si schimbe smartphone-ul pe unul mai nou si cu ceva imbunatatiri.

In cazul in care ai hotarat sa-ti pastrezi terminalul actual, s-ar putea sa fii in cautare de servicii de reparatii S4 sau, de ce nu, de servicii de mentenanta. Apeland la un magazin autorizat si specializat, te vei bucura de interventii speciale, facute cu simt de raspundere si de garantie respectiv post garantie. La cerere, poti solicita produse auxiliare prin care fie sa imbunatatesti performantele terminalului, fie sa ii sporesti gradul de protectie, pentru a te putea bucura de el in cele mai diverse situatii.

Poate ca iti vei lua candva si un Samsung Galaxy S6 sau Samsung Galaxy S7, dar inca nu a venit vremea sa renunti la Samsung Galaxy S4 pe care il detii.